Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
30
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
31
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
1
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
2
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
3
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
Zápis do 1. třídy
4
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
5
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
6
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
7
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
8
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
9
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
10
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
11
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
12
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
13
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
14
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
15
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
16
Nařízení starosty obce
Výluka autobusové linky 525 březen až duben
17
Nařízení starosty obce
18
Nařízení starosty obce
19
Nařízení starosty obce
20
Nařízení starosty obce
21
Nařízení starosty obce
22
Nařízení starosty obce
23
Nařízení starosty obce
24
Nařízení starosty obce
25
Nařízení starosty obce
26
Nařízení starosty obce
27
Nařízení starosty obce
28
Nařízení starosty obce
29
Nařízení starosty obce
30 1 2 3
Drobečková navigace

Úvodní stránka > Obecní úřad > GDPR

GDPR

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů.jpg

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů2.jpg

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů3.jpg
 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů: Mgr. Martina Landová
e-mail: poverenec@gepardservices.cz

Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů).

Počasí

Středa Jasno 7/-3 °C
Čtvrtek Jasno 10/-2 °C
Pátek Zataženo 9/0 °C
Sobota Polojasno 10/1 °C